Illustraties op maat

Een gepersonaliseerde illustratie is een bijzonder cadeau voor jezelf of voor iemand anders.

Elke illustratie is volledig uniek en persoonlijk voor jou ontworpen.

Ik heb een aantal plekken per maand beschikbaar voor een illustratie op maat. Ik ga voor kwaliteit boven kwantiteit. Daarom is een illustratie op maat altijd op aanvraag.

Lees onderaan de pagina meer over het ontwerpproces. 

Illustraties op maat

Een ontwerpproces bestaat uit verschillende fasen.

De aanvraag Je kunt een aanvraag doen door het contactformulier in te vullen onder het gewenst product. Na de aanvraag neem ik contact met je op en gaan we samen kijken wat je wensen zijn en of dit mogelijk is om te realiseren. Daarnaast krijg je van mij een prijsopgave.

Correctie rondes Er zijn altijd twee correctierondes inbegrepen. De eerste correctieronde is wanneer ik de lijntekening/schets gereed heb. Jij kent immers je huisdier of huis het beste en daarom is deze correctieronde van essentieel belang. De tweede correctieronde is wanneer ik het ontwerp gereed heb. Samen gaan we kijken of de illustratie aan jou/jullie wensen voldoet en waar er wijzigen mogelijk zijn.Alleen voor persoonlijk gebruik

De illustraties zijn niet voor commerciële doeleinden. Wil je een zakelijke illustratie? Neem dan gerust contact met mij op.