Geboortekaartjes

Na de geboorte van je kindje is een papieren geboortekaartje vasthouden de kers op de taart. Bij mij vind je geboortekaartjes met zachte waterverf illustraties.

De geboortekaart collectie van Marcha Joan heet Gevoel Van Papier. Om je zorgen uit handen te nemen krijg je bij jouw gekozen geboortekaartje de gedrukte kaarten, enveloppen en een gratis digitale postzegel ontwerp. Wat je zelf nog moet doen en andere informatie lees onder aan deze pagina. Wil je liever een kaartje die speciaal voor jou is ontworpen? Ga dan naar de pagina voor een kaartje op maat

Geboortekaartjes uit de collectie

Een ontwerpproces bestaat uit verschillende fasen. 

De aanvraag
Je kunt een aanvraag doen door het contactformulier in te vullen onder het gewenst product. Na de aanvraag neem ik contact met je op en gaan we samen kijken wat je wensen zijn en of dit mogelijk is om voor mij te realiseren. Daarnaast krijg je van mij een prijsopgave. 

Correctie rondes
Er zijn altijd twee correctierondes inbegrepen. De eerste ronde is voordat je kindje is uitgerekend. Deze ronde bestaat uit:

– De contactinformatie plaatsen
– Eerste versie van het tekstje 
– Eventueel de naam

De tweede ronde is ná de bevalling. Hier check je of alle teksten nog kloppen en of er nog iets aan de kaart moet worden aangepast. Ook, als dit gewenst is, worden hier de juiste lengte en gewicht waarden ingevuld.

Hierna gaat het kaartje naar de drukker en zijn er geen aanpassingen meer mogelijk.

Nu rustig afwachten en je ontvangt binnenkort een mooi pakketje op de deurmat!


Illustratierechten

De rechten van de illustraties blijven bij Marcha Joan. Gemaakte illustraties kunnen worden hergebruikt in de kaartjes van gevoel van papier. Hiervan zijn natuurlijk herkenbare gezichtjes uitgesloten.
Wens je volledige exclusiviteit? Laat dit mij weten. Hier zijn mogelijk hogere kosten aan verbonden. 

Alleen voor persoonlijk gebruik
De illustraties zijn niet voor commerciële doeleinden. Wil je een zakelijke illustratie? Neem dan gerust contact met mij op.